12 آوریل 2021
آوریل 12, 2021

جراحی بینی گوشتی

0 دیدگاه

جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی : بینی های گوشتی دارای منافذ باز ، پوست ضخیم و غده های چربی می باشند ؛ توجه داشته باشید که غضروف بینی های گوشتی ، معمولا ضعیف است و به علت وجود غدد چربی در پوست این نوع از بینی ها شاهد آن هستیم که این بینی ها پوست چربی دارند. ( جراح بینی شیراز )

باید اشاره داشت که نوک بینی های گوشتی ، معمولا رو به پایین یا اصطلاحا افتاده است ؛ همچنین سوراخ این بینی ها اغلب باز و پهن می باشد.

شایان ذکر است که به دلیل هورمون های جنسی مردانه و چرب بودن پوست در مردان ، غالبا بینی گوشتی در آقایان دیده می شود.

از ویژگی های بارز بینی های گوشتی می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

پوست ضخیم در نوک بینی
منافذ قابل مشاهده در پوست بینی
سوراخ های پهن و کشیده
نوک بزرگ و افتاده
پهن بودن بخش پایین بینی
غضروف اسکلتی نازک و ضعیف

 

جراحی بینی گوشتی چگونه انجام می شود ؟

برای جراحی بینی های گوشتی ، نیاز به تغییر شکل غضروف وجود دارد که با تقویت غضروف های نوک بینی انجام می پذیرد.

به طور کلی هدف اصلی از جراحی بينی گوشتی ؛ باریک کردن نیمه تحتانی بینی و شکل دادن نوک و تیغه بینی است.

لازم به ذکر است که ساختار غضروف نوک بینی با غضروف میانی بینی خود بیمار تقویت می شود و بدین ترتیب ، بینی باریک تر شده و فرمی مطلوب به خود می گیرد.

آیا فرم بینی های گوشتی پس از رینوپلاستی بر می گردد ؟

در این خصوص باید اشاره داشت که در گذشته برای جراحی بینی های گوشتی ؛ جهت دستیابی به یک بینی خوش فرم ، بخش زیادی از غضروف و استخوان بینی برداشته می شد ؛ این امر سبب می شد که صرفا تا مدت کوتاهی پس از رینوپلاستی ، فرد به بینی دلخواه خود دست یابد و به تدریج و با گذشت زمان ، فرم بینی او دستخوش تغییرات منفی قرار گرفته و به اصطلاح به حالت سابق خود بازگردد.

اما در حال حاضر ، همان طور که اشاره شده برای انجام جراحی بینی های گوشتی دیگر از تکنیک های برداشت غضروف و استخوان استفاده نشده و تنها با تقویت غضروف های بینی به اصلاح ایرادات این نوع از بینی ها پرداخته می شود.

از این رو به جرأت می توان گفت که امروزه با بهره وری از تکنیک های تقویتی در جراحی بینی های گوشتی ، احتمال بازگشت نتیجه جراحی بینی به حداقل رسیده است.

آیا جراحی بینی گوشتی دشوارتر است ؟

در حقیقت سختی و دشواری جراحی بینی استخوانی و گوشتی به یک میزان است و تنها تفاوتی که در این خصوص وجود دارد این است که بینی های گوشتی ، نسبت به بینی های استخوانی به بازه زمانی طولانی تری برای بهبودی نیاز دارند.

 

سن مناسب برای جراحی بينی گوشتی

به طور کلی جراحی بینی ؛ صرف نظر از جراحی بينی گوشتی و استخوانی ، باید زمانی انجام شود که رشد اجزای صورت ؛ از جمله بینی تکامل یافته باشد.

بنابراین اگر هدف از جراحی بینی ، درمان نقایصی ؛ مانند نقص مادرزادی ، انسداد بینی یا ناهنجاری نیست ؛ این جراحی باید بعد از خاتمه فرآیند بلوغ انجام شود.

اگرچه روند بلوغ و اتمام فرآیند رشد ، در دختران بعد از ۱۴ سالگی و در پسران پس از ۱۶ سالگی است و جراحی بینی در این سنین قابل انجام است ؛ اما با این حال ( جز در موارد خاص ) بهتر است افراد پس از ۱۸ سالگی اقدام به انجام جراحی بینی نمایند.

هزینه جراحی بينی گوشتی چقدر است ؟

در ابتدا باید متذکر شد که جراحی بينی گوشتی ؛ جزو اعمال جراحی زیبایی محسوب می شود ، لذا بیمه هزینه های آن را تقبل نمی کند و پرداخت کلیه هزینه های آن به عهده خود فرد زیباجو می باشد.

ضمنا محاسبه و برآورد دقیق قیمت این عمل جراحی ، نیازمند معاینه دقیق فرد بوده و پیش از معاینه و ارزیابی های لازم نمی توان قیمت نهایی آن را معین نمود.